2008. augusztus 26., kedd

2008.08.26. - Piszkafa? Gyárkémény?

A kőművesek ma lázas zsalueltávolításba kezdtek (lépcső, oszlopok), ezen kívül túl sok minden mást nem csináltak. Mondjuk már nem is nagyon van mit, amíg el nem lehet kezdeni a vakolást. Géppel akarják csinálni, ahhoz meg valahogy meg kell oldani a három fázist. Elég nevetséges így meztelenül a két oszlop, de hamarosan be lesznek téglázva:

Kiderült, hogy a téglaburkolathoz szükséges konzolok közül néhányat elszabott a gyártó - infóáramlás hiánya, hasonló okból nincs még mindig redőnytok a sarokablakon -, elfelejtették figyelembe venni, hogy nem mindenhol a betonra kerül a konzol, hanem helyenként téglára, ami előtt nincs hőszigetelés. Úgy volt, hogy visszaviszik Dunaújvárosba és kijavítják, de ez túl sokáig tartana, a burkolók meg fizetik a szállásukat, és a héten be akarnak fejezni mindent, így inkább megoldják máshogy, bevésik a konzolok tappancsait a falba.


Egyébként szombaton reggel máris volt egy riasztásunk, a security cég hívására ébredtünk, de kiderült, hogy az egyik ablak nem zár rendesen (nincsenek még felszerelve a kilincsek), és benyomta a szél.

Nincsenek megjegyzések: