2009. április 20., hétfő

Végtelen történet

Péntek este - az előző bejegyzésem után - írtam egy e-mailt az olasz gyártónak, mert kezdett balladai jelleget ölteni a konyhai burkolattal kapcsolatos ügy. Csak annyit akartam megtudni, hogy mi a történet valóságmagja, mert az elromló gépek, kifutó termékek és egyéb mítikus elemek kicsit azt a gyanút ébresztették bennünk, mintha le akarnának nyomni valamit a torkunkon.
Az infóáramlással semmi gond nincs, mert ma (hétfő) reggel már hívott is minket a magyar viszonteladó, hogy tőlünk származik-e a levél. :D (valószínűleg nem véletlen, hogy az én nevem volt aláírva...)
Nem volt alaptalan a gyanúnk, tényleg arról van szó, hogy mégsem lehet darabonként rendelni a dekort, csak dobozonként, amiben random vannak a minták, csak ezt próbálták nekünk valahogy máshogy tálalni. A negatív mintát valóban nem gyártják már, de a pozitívot igen.
Sokkal egyszerűbb lett volna megspórolni a rengeteg vargabetűt, és ezt mindjárt az elején megbeszélni. Annyi értelme viszont mégiscsak volt a huzavonának, hogy a végére féláron kapjuk a cuccot. Úgyhogy nem mondhatjuk, hogy nem vagyunk elégedettek. Csak érkezne már meg a szállítmány, mert egyedül az a biztos, ha a kezünkben van. :D

Nincsenek megjegyzések: