2009. július 21., kedd

Villanyszerelés

A hétvégén folytatódott a villanyszerelés, így néznek ki a kapcsolószekrények. Jó munka lesz majd felcímkézni, miután kiderül, melyik drót hova vezet. :)
Közben nagyrészt visszakerültek a helyükre a redőnytakarók és a gurtnik is. A kapcsolók bekötése után derült ki, hogy az elektromos redőnyökkel valami gond van, mert mind nyikorog és feszül a sínben, így a redőnyös cégnek vissza kell jönnie. Valószínűleg tudják az utat, annyit jártak már nálunk.
Megrendeltük a padlószőnyeget, egyelőre csak a hálószobába, 3 hét a szállítási határidő.

Megrendeltük az internet- és kábeltv-bekötést is a Fibernettől. Sajnos nem hemzsegnek arrafelé a szolgáltatók, nincs túl nagy verseny. Azt a roppant jó ajánlatot adták, hogy finanszírozzuk mi a hálózatfejlesztést, és cserébe nem kapunk kedvezményt a havi díjból. muhaha

4 megjegyzés:

Gazsi írta...

Mobil internet, UPC direct?

DSE írta...

Az előbbink van, de nem jött be annyira, ráadásul drága. UPC pedig nem szolgáltat arrafelé.

Gazsi írta...

UPC Direct az UPC műholdról vehető adásai a földi kábeles kínálattal, csak sajnos egy kisebb műholdvevő tányér is kell hozzá. A mobil internettel kapcsolatosan nincs tapasztalatom, de árban egyre közelít a földihez.

DSE írta...

Ismerjük, most is UPC-nk van, de valami miatt nem költöztethetjük a szolgáltatásainkat arra a területre. A műholdas tv, amíg bármi más lehetőség van, nem jön szóba. De az internet fontosabb lenne.